Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
ALFA ROMEO
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Hatchback
  • Sedan
  • Sport
  • SUV/Crossover
3 Μοντέλα ALFA ROMEO

ALFA ROMEO: ΙΤΑΛΙΚΗ ΦΙΝΕΤΣΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ!

Με μοντέλα γεμάτα πάθος και ελκυστική εμφάνιση, η Alfa Romeo σαγηνεύει τα πλήθη και αποτελεί διακαή πόθο για κάθε οδηγό που λατρεύει την αυτοκίνηση. Η πορεία στο χρόνο για την ιταλική φίρμα δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα και αρκετές φορές φόρες βρέθηκε σε δυσμενή θέση, κυρίως λόγω των όχι ικανοποιητικών πωλήσεων της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1990.

Υπό το φάσμα μια ενδεχόμενης «καταστροφής», η Alfa Romeo έλαβε τολμηρές αποφάσεις, εστίασε αρχικά στην ιταλική αγορά και αποφάσισε να επανασχεδιάσει όλη τη γκάμα της, διατηρώντας το φινετσάτο DNA της. Αιχμή του δόρατος στην αντεπίθεση της αποτέλεσε η 147, οι πωλήσεις της οποίας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και επανέφεραν την Alfa Romeo σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Περισσότερα
Λιγότερα

Παράλληλα, διατήρησε το περιορισμένο εύρος στην γκάμα της, θέλοντας να τονίσει την αφοσίωση της στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, καθώς και να εστιάσει σε τομείς όπως η καινοτομία και οι υψηλές επιδόσεις, πέρα από τη δεδομένη εξαιρετική συμπεριφορά των μοντέλων της, παραμένοντας ψηλά στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Όπως συμβαίνει με την πλειοψηφία των αυτοκινητοβιομηχανιών, έτσι και η Alfa Romeo αναπτύσσει τις δικές της τεχνολογίες, όπως για παράδειγμα το σύστημα επιλογής του τρόπου οδήγησης (D.N.A.) ανάλογα με την περίσταση, με στόχο να διευρύνει την θέση της στην αγορά του αυτοκινήτου, καλύπτοντας ιδανικά τις σύγχρονες ανάγκες που δημιουργούνται.

 

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!