Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
CITROEN
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Family/MPV
  • Hatchback
  • Sedan
7 Μοντέλα CITROEN

CITROEN: ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΣΤΙΛ!

Η Citroen διατηρεί με σχετική άνεση την ηγετική της θέση τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο, ενώ όντας μέλος του ομίλου PSA Peugeot-Citroen, αποδεικνύει έμπρακτα την δέσμευση της για την περαιτέρω εξέλιξη των ήδη καινοτόμων και τεχνολογικά προηγμένων μοντέλων της, σε όλα τα επίπεδα.

Πέρα από τον στόχο για δημιουργία οχημάτων του μέλλοντος, η γαλλική φίρμα δεν δίστασε να διευρύνει και να αναβαθμίσει την γκάμα της, προσφέροντας από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι crossover ή μοντέλα όπως το C4 Cactus. Η έλευση της τελευταίας γενιάς του C3, το οποίο βασίζεται εν πολλοίς στο C4 Cactus, κινείται επίσης στο ίδιο μοτίβο και εκτοξεύει τις πωλήσεις της.

Περισσότερα
Λιγότερα

Παράλληλα, η συγκεκριμένη διεύρυνση της Citroen αγγίζει ακόμη και premium μονοπάτια, με την θυγατρική της μάρκα DS, χάρη στην οποία εδραιώνεται σε ένα νέο αγοραστικό κοινό, προσφέροντας οχήματα υψηλών προδιαγραφών όπως τα DS 3, DS 4 και DS 5, δηλαδή μοντέλα που χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό.

Ως πρωτοπόρος στην κατασκευή diesel κινητήρων, η Citroen δεν σταματάει την εξέλιξη τους, βελτιώνοντας συνεχώς τόσο την απόδοση όσο και την οικολογική τους «συνείδηση», με οικονομία καυσίμου και μειωμένες τιμές διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Την ίδια στιγμή διατηρεί αναλλοίωτα στο χρόνο όλα τα στοιχεία τα οποία τη διέκριναν από την στιγμή της ίδρυσης της.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!