Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
DACIA
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • Hatchback
  • SUV/Crossover
3 Μοντέλα DACIA

DACIA: ΜΕ VALUE FOR MONEY ΛΟΓΙΚΗ!

Από την στιγμή κατά την οποία η Dacia περιήλθε στα ασφαλή χέρια της Renault, απέκτησε -τηρουμένων των αναλογιών- ένα μέρος από την διάσημη γαλλική φινέτσα, τόσο σχεδιαστικά όσο και σε επιμέρους τομείς, διατηρώντας ωστόσο την εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής ως βασικό όπλο των μοντέλων της.

Η εκ Ρουμανίας ορμώμενη εταιρεία, διατηρεί μια στοχευμένη γκάμα μοντέλων, στην οποία ξεχωρίζει το σκληροτράχηλο SUV Duster και την συμπληρώνει η παρουσία του εξαιρετικά πρακτικού και value for money Sandero. Σε όλες τις περιπτώσεις γίνεται άμεσα αντιληπτή η σχεδιαστική επιρροή της Renault, οποία εκφράζεται με σύγχρονη εμφάνιση χωρίς «κραυγαλέα» χαρακτηριστικά.

Περισσότερα
Λιγότερα

Το αγοραστικό κοινό εμπιστεύεται τα μοντέλα της Dacia, καθώς το κόστος για την αγορά τους είναι ιδιαίτερα προσιτό και προσφέρουν ένα πλήρες πακέτο. Σε ότι αφορά σε θέματα νέων τεχνολογιών, αναλαμβάνει δράση η Renault, η οποία εξοπλίζει τα μοντέλα της θυγατρικής της, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και ψυχαγωγίας.

Όπως ακριβώς συμβαίνει με τους δημοφιλείς κινητήρες της Renault σε πολλές περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή της Dacia, χρησιμοποιούνται στα μοντέλα της και αποδεικνύονται αντίστοιχα αξιόπιστοι και αποδοτικοί είτε ως βενζινοκινητήρες, είτε ως diesel, χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον, κερδίζοντας την εκτίμηση του κόσμου.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!