Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
DS
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Convertibles
  • Hatchback
  • SUV/Crossover
2 Μοντέλα DS

DS AUTOMOBILES: ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ PREMIUM ΦΟΝΤΟ!

Το όνομα της DS Automobiles προέρχεται από το γαλλικό «Déesse» το οποίο σημαίνει «Θεά» και κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί στο εμβληματικό όχημα της Citroen, τον θρυλικό «βάτραχο». Ως η πολυτελής μάρκα της γαλλικής εταιρείας, η DS διαφοροποιείται αισθητικά από τα μοντέλα της μητρικής φίρμας και προσθέτουν την premium πινελιά που αναζητάει το αγοραστικό κοινό.

Με βασικές αρχές την καινοτομία και την τεχνολογία, τα σημερινά μοντέλα της DS συνδυάζουν την εκλεπτυσμένη σχεδιαστική φιλοσοφία, την άνεση, τις επιδόσεις, τα κορυφαία υλικά, και κυρίως τη γαλλική φινέτσα, ενισχύοντας τη θέση της γαλλικής εταιρείας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

Περισσότερα
Λιγότερα

Πέρα από τον προφανή στόχο για δημιουργία πολυτελών οχημάτων με πολλαπλή χρήση, η DS δεν δίστασε να διευρύνει την γκάμα της, με τα οχήματα τα οποία κατά κύριο λόγο την απαρτίζουν (DS 3, DS 4 και DS 5) να χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης τόσο στη Γαλλία όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, ως premium θυγατρική της Citroen επωφελείται από τους εξαιρετικούς κινητήρες της γαλλικής φίρμας, οι οποίοι διακρίνονται για την αποδοτικότητα, την οικονομία καυσίμου και τις μειωμένες τιμές διοξειδίου του άνθρακα (CO2), τόσο στις diesel εκδόσεις όσο και σε αυτές με μηχανικά σύνολα βενζίνης. Την ίδια στιγμή, όλα τα μοντέλα της εφοδιάζονται με τα πιο σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και ψυχαγωγίας.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!