Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
FIAT
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Convertibles
  • Family/MPV
  • Hatchback
  • Sedan
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
10 Μοντέλα FIAT

FIAT: ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΛ ΙΤΑΛΙΚΟ!

Παρά τον έντονο ανταγωνισμό και τις διακυμάνσεις που έχει βιώσει στο παρελθόν, η Fiat έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του αγοραστικού κοινού, εδραιώνοντας την θέση της στην παγκόσμια αγορά. Από το 2014 αποτελεί μέλος της Fiat Chrysler Automobiles (FCA), ενώ πλέον διαθέτει την πιο πλήρη γκάμα στην ιστορία της, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες.

Η ιταλική φίρμα κυριαρχεί στα αυτοκίνητα πόλης χάρη στο διαχρονικό 500αράκι, ενώ πλέον το προσφέρει σε ποικιλία εκδόσεων, όπως το πιο πρακτικό 500L, το cabrio 500C και το crossover 500Χ. Με την λογική πολιτική στο κόστος των μοντέλων της ως βασικό όπλο, η Fiat παραμένει δημοφιλής επιλογή, ενώ σε αυτό συντελεί και η διεύρυνση της γκάμας της σε πιο SUV και crossover μονοπάτια.

Περισσότερα
Λιγότερα

Όπως συμβαίνει στην σύγχρονη εποχή της αυτοκινητοβιομηχανίας, όλες οι εταιρείες προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα τα οποία επιτάσσουν μια πιο οικολογική προσέγγιση σε όλους τους τομείς. Το ίδιο πράττει και η Fiat, λανσάροντας αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel, με οικονομία καυσίμου και χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2).

Επιπροσθέτως εφοδιάζει όλα τα μοντέλα της με την τελευταία λέξη ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, χωρίς να λησμονεί την άνεση και ψυχαγωγία, στοιχεία τα οποία συνδυάζονται με την διαχρονική σχεδίαση και την σπορ οδική συμπεριφορά που χαρακτηρίζουν την ιταλική φίρμα και βρίσκονται μόνιμα σε πρώτο πλάνο, προς τέρψη των υποψήφιων αγοραστών.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!