Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
HYUNDAI
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Coupe
  • Hatchback
  • Sport
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
6 Μοντέλα HYUNDAI

HYUNDAI: ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!

Η Hyundai ιδρύθηκε το 1947 και διαθέτει αξιοσημείωτη προϊστορία στο χώρο της αυτοκίνησης, κυρίως λόγω των εξαιρετικά προσιτών οικονομικά και πρακτικών προτάσεων για τις οποίες φημίζεται, ενώ η σύμπραξη με την KIA (Hyundai-KIA Automotive Group) έδωσε την απαιτούμενη ώθηση έτσι ώστε να ανέβει ακόμη περισσότερο στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Με την πάροδο των χρόνων, η σχεδιαστική ταυτότητα των μοντέλων της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας έχει αναβαθμιστεί αισθητά και πλέον είναι ακόμη πιο εύκολα αναγνωρίσιμη από υποψήφιους αγοραστές ή μη, ενώ η value for money λογική της φίρμας παραμένει σημείο προβληματισμού για τον ανταγωνισμό και στοιχείο-κλειδί για την ίδια.

Περισσότερα
Λιγότερα

Η πλήρως ανανεωμένη γκάμα της Hyundai κινείται σε αυτό το πλαίσιο, με την σχέση αξίας/τιμής να καταλαμβάνει εξέχουσα θέση. Η κορεάτικη εταιρεία εκπροσωπείται στις πιο δημοφιλείς κατηγορίες, με μοντέλα ικανά να διεκδικήσουν σημαντικά ποσοστά πωλήσεων, όπως για παράδειγμα τα i10, i20 και i30, ενώ και η τελευταία γενιά του Tuscon διαθέτει φρέσκο αέρα και διαφορετική οπτική.

Οι άξιοι εκπρόσωποι της Hyundai διακρίνονται παράλληλα και για την αξιοπιστία τους, ενώ πλέον διαθέτουν όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές καινοτομίες που απαιτούν τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Σε επίπεδο κινητήρων, είναι επίσης αξιοσημείωτη η πρόοδος που έχει επέλθει, με μηχανικά σύνολα που διακρίνονται τόσο για τις οικολογικές «ανησυχίες» τους, όσο και για την αποδοτικότητα τους.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!