Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
JEEP
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • SUV/Crossover
4 Μοντέλα JEEP

JEEP: Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΩΝ OFF ROAD ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!

Η Jeep αποτελεί τον παλαιότερο κατασκευαστή off road οχημάτων, ξεκινώντας την μακρά πορεία της το 1940 και φτάνοντας στη σημερινή εποχή πλήρως εναρμονισμένη με τα νέα δεδομένα της αυτοκίνησης. Ωστόσο, διατήρησε αναλλοίωτο το σκληροτράχηλο DNA της, ακόμη και κάτω από την «στέγη» του Fiat-Chrysler Group (FCA) στο οποίο ανήκει τα τελευταία χρόνια.

Με αυτό το χαρακτηριστικό ως αιχμή του δόρατος, η Jeep διαθέτει μία γκάμα που καλύπτει όλες τις off road ανάγκες, τόσο για απλές εξορμήσεις, όσο και για πιο δύσβατες. Ξεκινώντας από το πιο φρέσκο Renegade και φτάνοντας μέχρι το Grand Cherokee στην τελευταία γενιά του, με ενδιάμεσες στάσεις τα διαχρονικά δημοφιλή Cherokee και Wrangler επίσης στις πιο πρόσφατες εκδοχές τους.

Περισσότερα
Λιγότερα

Σε επίπεδο κινητήρων και με εξαίρεση το Renegade το οποίο εφοδιάζεται με μηχανικά σύνολα του Fiat 500X, τα υπόλοιπα μοντέλα της Jeep κινούνται με μοτέρ πολλών κυβικών, τα οποία διακρίνονται για τις επιδόσεις τους κατά κύριο λόγο και όχι τόσο για την οικονομία καυσίμου ή οποία χρειάζεται παραπάνω προσπάθεια για να επιτευχθεί.

Ο χαρακτήρας των εκπροσώπων της αμερικάνικης εταιρείας προϋποθέτει κυρίως δύναμη και απόδοση, χαρακτηριστικά τα οποία προσφέρουν εν αφθονία όλα τα μοντέλα της Jeep, παρέα με εντυπωσιακά συστήματα τετρακίνησης και σύγχρονο συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, καθώς και ψυχαγωγίας.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!