Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
KIA
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Family/MPV
  • Hatchback
  • Hybrid/Electric cars
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
11 Μοντέλα KIA

KIA: ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Η KIA ιδρύθηκε το 1944 και η πορεία της στο χώρο της αυτοκίνησης παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, κυρίως λόγω των προσιτών οικονομικά προτάσεων που έχει καταθέσει μέχρι σήμερα, ενώ η σύμπραξη με την Hyundai (Hyundai-KIA Automotive Group) έδωσε την απαραίτητη ώθηση την κρίσιμη στιγμή, έτσι ώστε να εδραιωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού.

Με την πάροδο των χρόνων, η σχεδιαστική ταυτότητα των μοντέλων της παλαιότερης κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας έχει αναβαθμιστεί αισθητά, με την εικόνα τους πλέον να είναι σύγχρονη και πιο εύκολα αναγνωρίσιμη από υποψήφιους αγοραστές ή μη, ενώ η value for money λογική που διέπει το Group παραμένει σημείο προβληματισμού για τον ανταγωνισμό.

Περισσότερα
Λιγότερα

Η ανανεωμένη σε όλους τους τομείς γκάμα της KIA παραμένει πιστή στις αρχές της, με την σχέση αξίας/τιμής να παραμένει η βασική προτεραιότητα. Η κορεάτικη φίρμα δηλώνει δυναμική παρουσία στις βασικές κατηγορίες, με μοντέλα όπως τα Picanto, Rio, Cee’d και Sportage να αποτελούν δημοφιλείς προτάσεις, χάρη στην φρεσκάδα την οποία αποπνέουν.

Οι εκπρόσωποι της KIA δεν αρκούνται μόνο στις εμπορικές «δάφνες» τους, καθώς διακρίνονται και για την αξιοπιστία τους, ενώ πλέον διαθέτουν όλες τις απαραίτητες τεχνολογικές καινοτομίες που απαιτούν τα σύγχρονα αυτοκίνητα. Το ίδιο συμβαίνει και σε επίπεδο κινητήρων, οι οποίοι διακρίνονται για την φιλικότητα προς το περιβάλλον και τις αξιοσημείωτες επιδόσεις τους.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!