Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
MINI
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Convertibles
  • Family/MPV
  • Hatchback
  • Hybrid/Electric cars
  • SUV/Crossover
5 Μοντέλα MINI

MINI: Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Η MINI έχει εισέλθει στην σύγχρονη εποχή της, διατηρώντας τις αρχές του θρυλικού Mini, δηλαδή τον συνδυασμό πρακτικής σχεδίασης με ελκυστική εμφάνιση σε ένα μικρό αυτοκίνητο. Ωστόσο, μετά την σύμπραξη με την BMW, τα μοντέλα της πλέον μεγάλωσαν σε διαστάσεις, έγιναν πιο πρακτικά, απέκτησαν και 5θυρες ή cabrio εκδόσεις, παραμένοντας νεανικά και ευχάριστα στην οδήγηση.

Όλα τα παραπάνω έχουν θετική επίδραση στο αγοραστικό κοινό, το οποίο παραμένει πιστό και συνεχώς αυξανόμενο, καθώς το πακέτο που προσφέρει η MINI είναι πιο πλήρες και δελεαστικό από ποτέ, ενώ οι προσθήκες μοντέλων όπως τα Countryman και Clubman διευρύνουν το βεληνεκές της γκάμας σε κατηγορίες στις οποίες κατά το παρελθόν δεν είχε εκπροσώπηση.

Περισσότερα
Λιγότερα

Σε αυτό το πλαίσιο, η MINI με την συνδρομή της BMW, εφοδιάζει τα μοντέλα της με νέους και ισχυρούς κινητήρες για πιο καθαρά και αποδοτικά οχήματα, επιτυγχάνοντας σημαντική πρόοδο σε τομείς όπως η οικονομία καυσίμου και η μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα (CO2), διατηρώντας την οδική συμπεριφορά σε κορυφαία επίπεδα.

Την ίδια στιγμή, προσφέρει στους υποψήφιους ιδιοκτήτες ενός MINI, εξαιρετικά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας, ενώ το σύστημα τετρακίνησης ALL4 προσδίδει εξαιρετική πρόσφυση ακόμη και σε πιο off road μονοπάτια, αποτελώντας ένα ακόμη ατού για την βρετανική φίρμα.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!