Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
MITSUBISHI
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • SUV/Crossover
3 Μοντέλα MITSUBISHI

MITSUBISHI: ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!

Η Mitsubishi Motors διαθέτει σημαντική προϊστορία στο χώρο της αυτοκίνησης, κυρίως λόγω των εξαιρετικά αξιόπιστων και πρακτικών προτάσεων που είχε να καταθέσει σε κάθε χρονική περίοδο, επιτυγχάνοντας να προσελκύσει το αγοραστικό κοινό και ταυτόχρονα να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε παγκόσμιο επίπεδο.

Βασικό γνώρισμα των μοντέλων της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας αποτελεί η χαρακτηριστική σχεδιαστική ταυτότητα που διαθέτουν, η οποία είναι ευδιάκριτη ακόμη και σε εκπροσώπους μικρότερων κατηγοριών, ενώ όπως αποδεικνύεται στην πράξη δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από υποψήφιους αγοραστές ή μη.

Περισσότερα
Λιγότερα

Η γκάμα της ακολουθεί την απλότητα της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου και συνοψίζεται μεταξύ άλλων σε δύο βασικούς άξονες, ξεκινώντας από τα αυτοκίνητα πόλης με κύριο εκφραστή το ευέλικτο Space Star και εν συνεχεία εστιάζοντας στα crossover, με την παρουσία του πολύ-εργαλείου ASX, και αποτελεί το αντίπαλο δέος για τον επίσης ιαπωνικό ανταγωνισμό.

Οι εκπρόσωποι της Mitsubishi διακρίνονται για την αξιοπιστία τους, τις τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και την ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Η ιαπωνική φίρμα εφοδιάζει τα μοντέλα της με κινητήρες φιλικούς προς το περιβάλλον, εξαιρετικά αποδοτικούς και οικονομικούς σε καύσιμο, με το βλέμμα στραμμένο μόνιμα προς το μέλλον.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!