Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
NISSAN
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Hatchback
  • SUV/Crossover
6 Μοντέλα NISSAN

NISSAN: ΜΕ ΣΤΙΛ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ!

Η Nissan ιδρύθηκε το 1914 ως Datsun και το 1934 πήρε το σημερινό της όνομα. Διακρίνεται για την ισχυρή παράδοση στο χώρο της αυτοκίνησης, η οποία κορυφώθηκε τη δεκαετία του 1970 με το επιτυχημένο λανσάρισμα του θρυλικού 240Z, ενώ η σύμπραξη της με τη Renault από το 1999 είχε σημαντική επίδραση στην σημερινή εντυπωσιακή πορεία της.

Το βασικό χαρακτηριστικό των μοντέλων της Nissan είναι η σχεδιαστική ταυτότητα που διαθέτουν, ενώ από το 2014 και μετά πραγματοποιήθηκε πλήρης ανανέωση στη γκάμα της, με την τελευταία γενιά του εξαιρετικά δημοφιλούς Qashqai (όσο και του X-Trail), το φρεσκάρισμα του Juke και κυρίως με την προσθήκη της νέας γενιάς του διαχρονικού Micra.

Περισσότερα
Λιγότερα

Οι εκπρόσωποι της Nissan σε όλες τις κατηγορίες ξεχωρίζουν για την αξιοπιστία που συνοδεύει το σήμα της, τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές καινοτομίες, καθώς και την ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Η συνεργασία με την Renault αποφέρει σημαντικά κέρδη, ειδικά σε ότι αφορά στους κινητήρες με τους οποίους εφοδιάζονται τα μοντέλα αμφότερων των εταιρειών.

Τόσο ως diesel όσο και ως βενζίνοκινητήρες, αποδεικνύονται εξαιρετικά οικονομικοί και αποδοτικοί, χωρίς να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Παρά το γεγονός αυτό, η Nissan συνεχίζει να εξελίσσει ηλεκτρικά μοντέλα (ακόμη και αυτόνομα), καθώς το μέλλον πλησιάζει όλο και πιο κοντά και το αγοραστικό κοινό τα έχει ήδη εντάξει στις επιλογές του.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!