Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
PEUGEOT
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Convertibles
  • Hatchback
  • Sedan
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
8 Μοντέλα PEUGEOT

PEUGEOT: ΜΕ ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΦΙΝΕΤΣΑ!

Η Peugeot αποτελεί μια διαχρονική σταθερά στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία, ενώ ως βασικό μέλος του ομίλου PSA Peugeot-Citroen, επαληθεύει τις αξίες με τις οποίες πορεύτηκε από την ίδρυση της, με έμφαση στην συνεχή εξέλιξη των ήδη καινοτόμων μοντέλων και τεχνολογιών της, οι οποίες εκτοξεύουν τις πωλήσεις στα ύψη.

Η γκάμα της γαλλικής εταιρείας διαθέτει εξαιρετικό εύρος και πληθώρα επιλογών σε όλες τις δημοφιλείς κατηγορίες, δίνοντας την δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να ανακαλύψει το μοντέλο που ικανοποιεί απόλυτα τις προτιμήσεις και κυρίως τις ανάγκες του. Μοντέλα όπως για παράδειγμα τα 108, 208, 308, 2008, 3008 αποτελούν ισχυρό δέλεαρ για το αγοραστικό κοινό.

Περισσότερα
Λιγότερα

Η γαλλική μάρκα επιλέγει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τις τεχνολογικές εξελίξεις, εξοπλίζοντας τα μοντέλα της με τις αντίστοιχες καινοτομίες, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού, όσο και σε θέματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας. Παράλληλα, σε συνεργασία με την Citroen δεν σταματάει την εξέλιξη των ιδιαίτερα αποδοτικών diesel κινητήρων του ομίλου PSA.

Με αυτόν τον τρόπο ενισχύει την οικολογική της «συνείδηση» με οικονομία καυσίμου και μειωμένες τιμές διοξειδίου του άνθρακα (CO2), χωρίς όμως να υστερεί σε επιδόσεις και οδική συμπεριφορά. Την ίδια στιγμή, διατηρεί αναλλοίωτα στο χρόνο όλα τα στοιχεία τα οποία τη διέκριναν διαχρονικά, με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία, την τεχνολογία και την ασφάλεια.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!