Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
SEAT
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Family/MPV
  • Hatchback
  • Sedan
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
7 Μοντέλα SEAT

SEAT: ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ!

Η SEAT έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, χάρη στον σπορ προσανατολισμό και την εξαιρετική αναλογία αξίας/τιμής που προσφέρουν τα μοντέλα της. Το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του VW Group συμβάλλει ακόμη περισσότερο στην ήδη επιτυχημένη εμπορική της πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η γκάμα μοντέλων της ισπανικής εταιρείας διακρίνεται για την πληθωρικότητα της, με το διαχρονικό Ibiza στην τελευταία γενιά του, το Leon να προσφέρει πληθώρα επιλογών είτε για σπορ οδήγηση, είτε για ήσυχες οικογενειακές στιγμές, καθώς και περιπτώσεις όπως του Mii ή του Ateca να την εκπροσωπούν με επιτυχία σε ιδιαίτερα δημοφιλείς κατηγορίες.

Περισσότερα
Λιγότερα

Την ίδια στιγμή απολαμβάνει τα οφέλη της συνεργασίας της με το VW Group, σε θέματα καινοτομίας, τεχνολογίας και ασφάλειας, καθώς όλη η γκάμα της εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού και ψυχαγωγίας, όσο και σε θέματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, γεγονός το οποίο έχει θετικό αντίκτυπο.

Παράλληλα, όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου (VW, Audi, Skoda) εφοδιάζεται με εξελιγμένα μηχανικά σύνολα, τα οποία επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις, οικονομία καυσίμου, χαμηλότερους ρύπους για προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα ενισχύουν τον σπορ προσανατολισμό που διαθέτει διαχρονικά η SEAT.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!