Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
SKODA
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Hatchback
  • Sedan
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
9 Μοντέλα SKODA

SKODA: VALUE FOR MONEY ΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ!

Η Skoda έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού ως μια από τις πιο αξιόπιστες και συμφέρουσες επιλογές, χάρη στην εξαιρετική αναλογία αξίας/τιμής που προσφέρουν τα μοντέλα της. Σε αυτό συμβάλλει και το γεγονός ότι αποτελεί μέλος του VW Group, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ήδη επιτυχημένη εμπορική της πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η γκάμα μοντέλων της τσέχικης εταιρείας διακρίνεται για την πληθώρα των επιλογών της, με τα διαχρονικό Fabia και Octavia να αποτελούν σταθερές αξίες, τα Rapid και Superb να κλέβουν την παράσταση με τις ανέσεις που προσφέρουν, ενώ οι περιπτώσεις του Citigo, του Yeti, καθώς και του νεοφερμένου Kodiaq αποτελούν σημαντικές προσθήκες σε δημοφιλείς κατηγορίες.

Περισσότερα
Λιγότερα

Όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες εταιρείες του VW Group, έτσι και η τσέχικη φίρμα απολαμβάνει τους καρπούς της σύμπραξης της, σε θέματα καινοτομίας, τεχνολογίας και ασφάλειας, καθώς όλη η γκάμα της εφοδιάζεται με προηγμένα συστήματα τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού και ψυχαγωγίας, όσο και σε θέματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Την ίδια στιγμή, όπως και οι υπόλοιπες εταιρείες του Ομίλου (VW, Audi, SEAT) εφοδιάζεται με εξελιγμένα μηχανικά σύνολα, τα οποία επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις, οικονομία καυσίμου, χαμηλότερους ρύπους για προστασία του περιβάλλοντος και ταυτόχρονα ενισχύουν τον άνετο και πρακτικό χαρακτήρα των μοντέλων της Skoda.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!