Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
SMART
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Hybrid/Electric cars
2 Μοντέλα SMART

SMART: Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Η ιστορία της smart παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, καθώς δημιουργήθηκε ουσιαστικά από τον Πρόεδρο της Swatch, Νίκολας Χάγιεκ, με σκοπό να ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία ανάπτυξης, σχεδίασης και κατασκευής με τα δημοφιλή ρολόγια. Ωστόσο το 1994 ο όμιλος Daimler ανέλαβε δράση για την περαιτέρω ανάπτυξη του project.

Βασικό γνώρισμα των μοντέλων της smart αποτελεί η χαρακτηριστική σχεδιαστική ταυτότητα που διαθέτουν, με τις απίστευτα συμπαγείς διαστάσεις και την εντυπωσιακή ευελιξία που επιδεικνύουν εντός πόλης, ενώ επί της ουσίας αποτελούν κατηγορία από μόνα τους, παρά εντάσσονται σε συγκεκριμένα εμπορικά «καλούπια».

Περισσότερα
Λιγότερα

Επί του πρακτέου, η γκάμα της εταιρείας του ομίλου Daimler είναι στοχευμένη, με τα τελευταίας γενιάς fortwo (και cabrio) και forfour να προσφέρουν πολλά παραπάνω από όσα υποδεικνύει ο αστικός χαρακτήρας τους, γεγονός το οποίο εκτοξεύει στα ύψη το ήδη έντονο ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, διακρίνονται για τις αντίστοιχες τεχνολογικές καινοτομίες, την οικονομία καυσίμου και φυσικά για την ευχάριστη οδική συμπεριφορά που προσφέρουν απλόχερα στον οδηγό που ταλαιπωρείται εντός πόλης. Χωρίς ωστόσο να αμελούν τα οικολογικά τους καθήκοντα ή τις «ανησυχίες» τους για το μέλλον με τις απαραίτητες ηλεκτρικές προτάσεις.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!