Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
SUZUKI
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Hatchback
  • SUV/Crossover
6 Μοντέλα SUZUKI

SUZUKI: ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ!

Η πορεία της Suzuki ανά τον χρόνο, έχει να επιδείξει ορισμένες αξιοσημείωτες επιδόσεις ακόμη και σε τομείς που ουδεμία σχέση έχουν με το αυτοκίνητο. Όταν όμως η ιαπωνική φίρμα αποφάσισε να εμπλακεί με τους τέσσερις τροχούς το 1955, απέδειξε ότι οι επιτυχίες της σε όλα τα επίπεδα δεν ήταν τυχαίες, αλλά προϊόν σκληρής δουλειάς και εξέλιξης.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά ως αιχμή του δόρατος, η Suzuki διαθέτει πλέον την πιο πλήρη γκάμα μοντέλων στην ιστορία της, με εκπροσώπους σε όλες τις κατηγορίες και ιδιαίτερη μέριμνα τόσο στα αυτοκίνητα πόλης όπως για παράδειγμα το Swift, όσο και στα δημοφιλή off road όπως τα Jimny, Vitara και SX4 S-Cross.

Περισσότερα
Λιγότερα

Βασικό πλεονέκτημα σε όλα τα μοντέλα της ιαπωνικής εταιρείας αποτελεί ο συνδυασμός της αξιοπιστίας, με την ευχάριστη οδική συμπεριφορά και κυρίως την προσιτή τιμή αγοράς. Επιπλέον, δεν σταματάει την εξέλιξη των μηχανικών συνόλων με τα οποία εφοδιάζει τα μοντέλα της, έχοντας εντάξει ακόμη πιο αποδοτικούς και προηγμένους κινητήρες.

Σε πολλές περιπτώσεις γίνεται χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, ενώ άν σε όλα αυτά προστεθούν τα πιο σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που διατίθενται ακόμη και σε βασικές εκδόσεις, σε συνεργασία με τα εξαιρετικά συστήματα τετρακίνησης, τότε συμπληρώνεται το «παζλ» της επιτυχίας για τη νέα εποχή της Suzuki.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!