Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
TOYOTA
Τύποι αυτοκινήτων
  • Όλα
  • City/Small cars
  • Family/MPV
  • Hatchback
  • Hybrid/Electric cars
  • Sedan
  • Station Wagon
  • SUV/Crossover
8 Μοντέλα TOYOTA

TOYOTA: ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!

Με τις πωλήσεις να πραγματοποιούν πορεία πρωταθλητισμού, η Toyota προλαβαίνει διαρκώς τόσο τις εξελίξεις, όσο και τον ανταγωνισμό, επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες κυρίως υβριδικού χαρακτήρα, διατηρώντας παράλληλα τις αρχές που την εδραίωσαν στην κορυφή, όπως η αξιοπιστία και τα πλήρως εξοπλισμένα μοντέλα της.

Σε αυτό το πλαίσιο η ιαπωνική εταιρεία προσφέρει στο αγοραστικό κοινό μια πλήρως διευρυμένη και ανανεωμένη γκάμα, με την υβριδική τεχνολογία μόνιμα σε πρώτο πλάνο να εμπλουτίζει όλα τα best-seller μοντέλα της όπως για παράδειγμα το Yaris, καθώς και με είσοδο σε κατηγορίες με έντονο ανταγωνισμό, όπως συνέβη με το εντυπωσιακό crossover C-HR.

Περισσότερα
Λιγότερα

Επίσης δεν θα πρέπει να λησμονούμε και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της ιαπωνικής εταιρείας, οι οποίοι περιλαμβάνουν μοντέλα όπως τα Aygo, Avensis, Corolla, Auris, Prius και Land Cruiser. Παράλληλα, η συγκεκριμένη διεύρυνση της Toyota αγγίζει ακόμη και premium μονοπάτια, με την πολυτελή μάρκα Lexus, χάρη στην οποία εδραιώνεται σε ένα νέο αγοραστικό κοινό.

Επιπλέον, η Toyota επιμένει υβριδικά, δείχνοντας τον δρόμο για το μέλλον και για την προστασία του περιβάλλοντος, εξελίσσοντας διαρκώς υβριδικά συστήματα που εφοδιάζει τα μοντέλα της, τα οποία πέρα από οικολογική «συνείδηση» και μηδενικούς ρύπους, προσφέρουν και εξαιρετική οικονομία καυσίμου, τόσο εντός πόλης όσο και σε εθνικά οδικά δίκτυα.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!