Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Leasing για Επαγγελματίες

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας;

Γιατρός, δικηγόρος, αρχιτέκτονας, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος κ.α.;

Επιθυμείτε ένα αυτοκίνητο για προσωπική σας χρήση ή για την κάλυψη των αναγκών της εργασίας σας;  Η μίσθωση καινούριου οχήματος μέσω της διαδικασίας του leasing αφορά οποιοδήποτε μοντέλο, οποιασδήποτε μάρκας και με οποιοδήποτε εξοπλισμό επιθυμεί κανείς!

Το αυτοκίνητο δηλαδή «χτίζεται» στα μέτρα σας κατά την παραγγελία

όπως θα γινόταν και στην λιανική αγορά του. Μονάχα, που σε αυτήν την περίπτωση δε θα εκταμιεύσετε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που απαιτείται για την απόκτηση του, οι δαπάνες από τη μίσθωση θα «περνούν» στα έξοδα της εταιρείας σας, ενώ για τους επαγγελματίες που «γράφουν» καθημερινά πολλά χιλιόμετρα στους δρόμους έχοντας αυξημένες πιθανότητες απροόπτου λόγω ευρείας χρήσης, ένα όχημα αντικατάστασης θα είναι πάντα εκεί γι’ αυτούς έως ότου παραλάβουν ξανά «ετοιμοπόλεμο» το δικό τους αυτοκίνητο.

Επομένως, έχοντας όλα τα οφέλη του leasing… ενεργά (τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια, service σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία, αντικατάσταση ελαστικών, οδική βοήθεια) plus τις όποιες φοροαπαλλαγές, μπορείτε να επικεντρωθείτε αποκλειστικά στην ανάπτυξη της εργασίας σας.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!