Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Leasing για Ιδιώτες

Οι καιροί έχουν αλλάξει

Οφείλουμε να ακολουθήσουμε τον παλμό της εποχής

Στη χώρα μας, όχι ακόμα, γιατί η αίσθηση της ιδιοκτησίας παραμένει «κυρίαρχη» στη συνείδηση του κοινού. Μήπως όμως έφθασε η ώρα να αναθεωρήσουμε αυτές τις απόψεις; Μήπως πρέπει πλέον να κινούμαστε σύμφωνα με τις ανάγκες μας αποφεύγοντας το ρίσκο, τα οικονομικά ανοίγματα και φυσικά την εκταμίευση ενός μεγάλου κεφαλαίου ή ακόμα και του τραπεζικό δανεισμού για την απόκτηση ενός νέου μοντέλου;

Ο κάτοχος ενός αυτοκινήτου «leasing»

γνωρίζει ακριβώς πόσο θα του στοιχίσει το όχημα του ετησίως. Δεν έχει να ασχοληθεί με τέλη κυκλοφορίας, με service, με ασφάλιστρα, με φθορές, με ότι συνεπάγεται τη χρήση του αυτοκινήτου πέρα από τα καύσιμα του… Με πιο απλά λόγια δε «δεσμεύεται» με κάτι που δε ξέρει εάν θα μπορέσει να το «ξεχρεώσει» ή να το συντηρήσει με την πάροδο του χρόνου και δε νιώθει στο «πετσί» του την απαξίωση σε μελλοντική πώληση του οχήματός του ως μεταχειρισμένου.

Αντίθετα, μπορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα (σύμφωνα με αυτά που θα έχει υπογράψει στο μισθωτήριο συμβόλαιο) να αλλάζει αυτοκίνητα αποκτώντας κάθε φορά ότι πιο σύγχρονο και… του «κουτιού».

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!