Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Ακολουθείτε τις εξελίξεις της νέας εποχής;

Νέα & Ειδήσεις

Ακολουθείτε τις εξελίξεις της νέας εποχής;

Τρι, 19/11/19 5512

Το 2020, θα είναι μια χρονιά ορόσημο για την αυτοκινητοβιομηχανία. Ξεκινά η «ηλεκτρική» εποχή της και περνάμε επίσημα πλέον στον κόσμο των ψηφιακών online πωλήσεων!

CarHero1

Η αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζει με αστραπιαίους ρυθμούς την τελευταία 5ετία. Ποτέ άλλοτε δεν έχουν υπάρξει τόσες πολλές και κυρίως τόσες καινοτόμες αλλαγές σε έναν κλάδο. Το 2020, θα είναι μια χρονιά ορόσημο για το κλάδο για δυο σημαντικότατους λόγους: «Περνάμε» με κάθε επισημότητα στην ηλεκτρική εποχή και εγκαινιάζουμε την είσοδο της αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο των ψηφιακών online πωλήσεων! Εταιρείες όπως η VW, η Toyota, η BMW, η Mercedes, η Porsche κ.α., θα επενδύσουν τεράστια ποσά στο ψηφιακό εκσυγχρονισμό τους ώστε να ηγηθούν της νέας τάξης πραγμάτων που δημιουργείται στο νευραλγικό κομμάτι των online πωλήσεων. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε η J.D. Power και πολλές ακόμα διακεκριμένες εταιρείες παγκοσμίως (Placed, Inc. and Cars, Cox, LSA, eMarketer, Lion Tree Group) ποσοστό μεγαλύτερο του 51% των υποψηφίων αγοραστών νέου αυτοκινήτου θα επιλέξουν το μοντέλο της αρεσκείας τους από το διαδίκτυο! Κι΄αν αυτό δεν ακούγεται «νέο» ως είδηση, η έρευνα προχωρά σε βάθος και αναφέρει τα εξής:
• To 89% των υποψηφίων αγοραστών ξεκινά την έρευνα του για αγορά νέου αυτοκινήτου από το διαδίκτυο!
• Το 72% των υποψηφίων αγοραστών «ψάχνει» για το μοντέλο που τον ενδιαφέρει από smartphone και tablet
• Έως το 2025, 2 στις 5 πωλήσεις νέων οχημάτων θα πραγματοποιούνται online!
• Οι υποψήφιοι αγοραστές νέων αυτοκινήτων «σερφάρουν» κατά μέσο όρο στο διαδίκτυο 14 ώρες προτού καταλήξουν στο μοντέλο της αρεσκείας τους.
• Προτιμούν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70% την περιήγηση στο μαγικό κόσμο του internet παρά να χάσουν χρόνο και να επισκεφτούν μια εμπορία.
• Το 61% των υποψηφίων αγοραστών επιλέγουν να «έρθουν σε επαφή» για πρώτη φορά με μία εμπορία μέσου του διαδικτύου (e-mail).
• Το 72% των υποψηφίων αγοραστών θα επισκεφτούν την εμπορία που τους ενδιαφέρει μονάχα εάν έχουν άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους! Από αυτούς, 6 στους 10 θα αγοράσουν τα καινούργιο τους αυτοκίνητο.
• Το 87% των αγοραστών, θα επιλέξουν ξανά το ίδιο «brand» και για το μελλοντικό τους αυτοκίνητο εφόσον μείνουν ευχαριστημένοι απ’ όλη τη διαδικασία!
• Μονάχα στις Η.Π.Α το 2018 δαπανήθηκαν 15,91 δισ. δολάρια σε καμπάνιες για αγορά νέου αυτοκινήτου στο διαδίκτυο. Στόχος φυσικά ήταν η δημιουργία «leads» για τις συνεργαζόμενες εμπορίες κάθε κατασκευαστή.
• Το ποσό αυτό αναμένεται να αυξηθεί κατά 14,1% το 2020 φθάνοντας τα 18,15 δισ. δολάρια!
• Όσες εμπορίες ανταποκρίθηκαν άμεσα στον υποψήφιο αγοραστή (κυρίως με τηλεφωνική επικοινωνία) «κέρδισαν» τον πελάτη και αύξησαν τις πωλήσεις τους σε ποσοστό 20%!

Είστε λοιπόν έτοιμοι να ακολουθήσετε τον παλμό της εποχής αυξάνοντας τις πωλήσεις σας ή θα αφήσετε τις εξελίξεις να σας προσπεράσουν;

 

 

 

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!