Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Συχνές Ερωτήσεις Εμπόρων
 • Τι είναι το CarHero;

  Το CarHero σε φέρνει σε καθημερινή επαφή με χρήστες έτοιμους να αγοράσουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο. Το CarHero είναι η #1 ολοκληρωμένη και πλήρη «one stop to shop» πλατφόρμα επιλογής καινούργιου αυτοκινήτου, η οποία περιλαμβάνει όλα τα μοντέλα και εκδόσεις που διατίθονται στην Ελλάδα. Συνδέει άμεσα και εύκολα τους ποιοτικά επιβεβαιωμένους και κατασταλαγμένους - ως προς την πρόθεση αγοράς -υποψήφιους πελάτες με τους επίσημους Διανομείς των μοντέλων επιλογής τους.

 • Πώς λειτουργεί το CarHero;

  Ο χρήστης που επισκέπτεται το CarHero βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο επιλογής καινούργιου αυτοκινήτου. Δεν τον ενδιαφέρει να αναζητήσει νέο μοντέλο, ξέρει τι θέλει. Γι’ αυτό επισκέπτεται το CarHero για να ζητήσει προσφορά από επίσημους διανομείς απ’ όλη την Ελλάδα.

 • Σε τι διαφέρει το CarHero από τα υπόλοιπα site εύρεσης και επιλογής αυτοκινήτων;

  Στο CarHero οι χρήστες είναι έτοιμοι να αγοράσουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο!

  Έχοντας περιηγηθεί στα άλλα sites αυτοκινήτων και λοιπά μέσα ενημέρωσης, έχοντας δει φωτογραφίες και μελετήσει παρουσιάσεις, συγκριτικές δοκιμές, σχόλια και κριτικές & έχοντας καταλήξει στο shortlist των επικρατέστερων επιλογών τους, οι χρήστες του CarHero επικοινωνούν μαζί μας γιατί είναι πλέον έτοιμοι να αγοράσουν.

  Απομένει να βρουν την πιο συμφέρουσα προσφορά για να κλείσουν τη συμφωνία. Αυτό ακριβώς προσφέρει το CarHero : την επαφή με – επιβεβαιωμένα - κατασταλαγμένους υποψήφιους πελάτες, ένα βήμα πριν καταλήξουν στην αγορά του καινούργιου τους αυτοκινήτου!

 • Πόσο κοστίζει να συνεργαστώ με το CarHero;

  Επενδύετε απολογιστικά και μόνο στην επίτευξη του αποτελέσματος

  Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους αποστείλετε την πιο ελκυστική προσφορά σας!

  Η σχέση μας με τους συνεργαζόμενους Διανομείς στηρίζεται σε σταθερές βάσεις εμπιστοσύνης, σεβασμού και αμοιβαίου οφέλους.

  Η τιμολογιακή μας πολιτική είναι απλή και ξεκάθαρη: Χρέωση μόνο με την επίτευξη του αποτελέσματος : Το Έντυπο Παραγγελίας αυτοκινήτου του επιβεβαιωμένου χρήστη μας !

 • Πώς γίνομαι συνεργάτης στο CarHero;

  Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσεις μια online αίτηση εγγραφής. Στην αίτηση δηλώνεις τα στοιχεία του υπεύθυνου επικοινωνίας, την περιοχή που εδρεύει η έκθεσή σου και τις μάρκες αυτοκινήτων που πουλάς.

 • Γιατί να συνεργαστώ με το CarHero

  1. Πραγματικοί αγοραστές

  Τα αιτήματα για προσφορά που δέχεστε προέρχονται από εγγεγραμμένους χρήστες μας, προγενέστερα ποιοτικά επιβεβαιωμένους – από πλευράς μας - ως προς την πρόθεση αγοράς, που αναζητούν την πιο ελκυστική προσφορά.

  2. Πώληση με τους δικούς σας όρους

  Ο υποψήφιος πελάτης σας επικοινωνεί απευθείας μαζί σας και ολοκληρώνει τη συμφωνία μαζί σας. Δε συμμετέχουμε σε κανένα σημείο της συναλλαγής. Εμείς σας παρέχουμε κατασταλαγμένους ως προς την πρόθεση αγοράς υποψήφιους πελάτες, διασφαλίζοντας μια ξεκούραστη και θετική εμπειρία στην αγορά του αυτοκινήτου, τόσο για τους πελάτες σας, όσο και για εσάς!

  3. Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική

  Η σχέση μας με τους συνεργαζόμενους Διανομείς στηρίζεται σε σταθερές βάσεις εμπιστοσύνης, σεβασμού και αμοιβαίου οφέλους.
  Η τιμολογιακή μας πολιτική είναι απλή και ξεκάθαρη: Χρέωση μόνο με την επίτευξη του αποτελέσματος : όταν ο υποψήφιος πελάτης προχωρήσει στην παραγγελία !

  4. Πωλήσεις

  Προωθήστε εύκολα και άμεσα τα μοντέλα / εκδόσεις εκείνα που συνάδουν με την στρατηγική σας, το απόθεμά σας και την βέλτιστη εμπορική πολιτική των μαρκών σας! Κερδίστε τόσο από την πώληση του αυτοκινήτου όσο και από την πώληση αξεσουάρ και υπηρεσιών After Sales.

Δεν έχετε εγγραφεί ακόμα στο CarHero.gr;

Έχεις απορίες; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Διάβασε Συχνές Ερωτήσεις για Εμπόρους

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!