Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Έχεις απορίες;
 • Τι είναι το CarHero;

  Το CarHero είναι ο πιο απλός και εύκολος τρόπος να βρεις καινούργιο αυτοκίνητο και να λάβεις προσφορά μέσα σε λίγα κλικ από επίσημους διανομείς. Μέσα από ένα εύχρηστο online εργαλείο, επιλέγεις το μοντέλο που σε ενδιαφέρει και ζητάς δωρεάν προσφορά. Εξουσιοδοτημένοι διανομείς από όλη την Ελλάδα λαμβάνουν το αίτημά σου και σου στέλνουν απευθείας τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές στον προσωπικό σου λογαριασμό. Τόσο απλά.

 • Σε τι διαφέρει το CarHero από τα υπόλοιπα site με αυτοκίνητα;

  Έχοντας περιηγηθεί στα άλλα sites αυτοκινήτων και λοιπά μέσα ενημέρωσης, έχοντας δει φωτογραφίες και μελετήσει παρουσιάσεις, συγκριτικές δοκιμές, σχόλια και κριτικές & έχοντας καταλήξει στο shortlist των επικρατέστερων επιλογών του, ο ενδιαφερόμενος επισκέπτεται το CarHero, το «One stop shop», τη #1 πλατφόρμα εύρεσης καινούργιου αυτοκινήτου στην Ελλάδα.


  Στο CarHero δεν διαφημίζουμε αυτοκίνητα.


  Ερχόμαστε 1 βήμα μετά. Όταν ο ενδιαφερόμενος έχει καταλήξει σε μία ή περισσότερες επικρατέστερες επιλογές του.
  Το CarHero συγκεντρώνει όλα τα μοντέλα όλων των μαρκών που διατίθενται, όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί εύκολα, γρήγορα και με εύχρηστο τρόπο να περιηγηθεί.


  Ακόμα πιο σημαντικό, το Carhero τον συνδέει απευθείας με τους Εξουσιοδοτημένους Διανομείς όλων των μαρκών στην Ελλάδα, από τους οποίους θα λάβει απευθείας τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές των αυτοκινήτων (ή του αυτοκινήτου) επιλογής του, με τον εξοπλισμό, το χρώμα και τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί

 • Πώς εξοικονομώ χρήματα με το CarHero;

  Στο CarHero συνεργαζόμαστε με τους διανομείς, δεν τους ανταγωνιζόμαστε. Καθημερινά συγκεντρώνουμε ένα μεγάλο αριθμό χρηστών που ενδιαφέρονται πραγματικά να προχωρήσουν σε αγορά αυτοκινήτου. Αυτό λειτουργεί θετικά για τους διανομείς γιατί πολλαπλασιάζεται η δυνητική “πελατεία” τους, συγκριτικά με όσους θα επισκέπτονταν το showroom της αντιπροσωπείας. Οπότε, ο καλύτερος τρόπος για να σε προσεγγίσουν είναι να σου δώσουν την καλύτερη τιμή που μπορούν.

 • Μπορώ να βρω μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο CarHero;

  Στο CarHero βρίσκεις μόνο καινούργια αυτοκίνητα. Ωστόσο, αν ενδιαφέρεσαι για αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με έναν εξουσιοδοτημένο διανομέα για να σε κατευθύνει αναλόγως.

 • Κι αν ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα αυτοκίνητο που δεν είναι στο CarHero;

  Το σύστημά μας περιλαμβάνει τα μοντέλα αυτοκίνητων και τις αντίστοιχες πληροφορίες που μας δίνουν οι εξουσιοδοτημένοι διανομείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε. Αν δεν βρίσκεις το αυτοκίνητο που σε ενδιαφέρει, στείλε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με το μοντέλο που αναζητάς και θα φροντίσουμε να ενημερώσουμε το σύστημά μας το συντομότερο.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!