Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Πλεονεκτήματα Μελών

Γιατί CarHero;

Η ευκολία σου. Προτεραιότητά μας.

 • Καινούργια αυτοκίνητα για κάθε ανάγκη

  Έχουμε αναπτύξει μια ενημερωμένη βάση με 200 καινούργια μοντέλα και 2000 νέες εκδόσεις αυτοκινήτων, όλα εκθεσιακά και ετοιμοπαράδοτα. Εντόπισε εκείνο που καλύπτει τις ανάγκες σου και ζήτα προσφορά από επίσημους εμπόρους απ’ όλη την Ελλάδα

 • Γίνε μέλος στη στιγμή

  Με την εύκολη και γρήγορη διαδικασία εγγραφής, η πρόσβαση στις υπηρεσίες μας γίνεται ακόμα πιο απλή! Μέσα από τον λογαριασμό σου στο CarHero μπορείς να δημιουργήσεις την προσωπική σου έκθεση αυτοκινήτων, να λάβεις ενημέρωση όποτε ένας επίσημος έμπορος έχει το μοντέλο που αναζητάς σε ειδική τιμή και να κρατήσεις αρχείο με όλες τις προσφορές. Όλα αυτά εντελώς δωρεάν. Για πάντα.

 • Η δύναμη στα χέρια σου

  Θέλουμε να σου προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, γι’ αυτό έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ δίκτυο με επίσημους αντιπροσώπους απ’ όλη την Ελλάδα, το οποίο φροντίζουμε να ενημερώνουμε συνεχώς. Έτσι, δεν χάνεις πολύτιμο χρόνο να επισκεφτείς αντιπροσωπείες. Επίσημοι αντιπρόσωποι σου στέλνουν στον προσωπικό σου λογαριασμό τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές τους για το αυτοκίνητο που θέλεις να αγοράσεις.

 • Αξιόπιστα και ανώνυμα

  Σεβόμαστε την ανωνυμία σου και σου εγγυόμαστε ότι τα προσωπικά σου δεδομένα θα είναι προστατευμένα για πάντα. Έτσι παραμένεις ήσυχος ότι κανείς δεν πρόκειται να σε ενοχλήσει ή να σε πιέσει να αγοράσεις. Ποτέ.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!