Honda e on details…

Πεμ, 05/09/19 37

Η Honda ανακοίνωσε τις τεχνικές προδιαγραφές του πολυαναμενόμενου ηλεκτρικού της μοντέλου.

Honda e 1

Λίγες μέρες προτού ανοίξει τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η Honda, αποφάσισε επιτέλους να δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα τεχνικά στοιχεία του ηλεκτρικού, Honda e!

Honda e 2

Το εν λόγω μοντέλο, θυμίζουμε σε όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, ότι αποτελεί το πρώτο βήμα για την ιαπωνική εταιρεία προς το ηλεκτρικό της μέλλον. Πρόθεση της Honda είναι να «βάλει στην πρίζα» όλη της γκάμα στην Ευρώπη έως το 2025. Κι αν κρίνουμε από τα όσα «μαρτυρά» το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της όχημα, το μέλλον της προμηνύεται λαμπρό!

Honda e 3

Το Honda e, θα εξοπλίζεται λοιπόν με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα μεταφέρει την κίνηση στον πίσω άξονα και θα διατίθεται σε δυο εκδόσεις, με 136 και 154 ίππους. Και στις δυο περιπτώσεις, η ροπή ανέρχεται στα 315 Nm, με την μπαταρία ιόντων λιθίου των 35,5 kWh να προσφέρει μέγιστη αυτονομία της τάξεως των 220 χλμ. Για τη φόρτιση του 80% της ενέργειας της, απαιτούνται 30 λεπτά σε ταχυφορτιστή.