Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί

Νέα & Ειδήσεις

BMW Concept 4

Πεμ, 12/09/19 35

O προπομπός της νέας Σειράς 4 της BMW παρουσιάστηκε στη Φρανκφούρτη, μαγνητίζοντας τα βλέμματα και τα φλας του κοινού.

bmw4

Το πρωτότυπο Concept 4 που τράβηξε σα μαγνήτης πάνω του τα βλέμματα και το ενδιαφέρον των επισκεπτών στο περίπτερο της BMW, δεν είναι άλλο παρά η νέα Σειρά 4 της γερμανικής φίρμας! Το λανσάρισμα της οποίας, τοποθετείται χρονικά μέσα στο 2020!

bmw42

Το Concept 4 ξεχωρίζει φυσικά για τη σχεδιαστική του ταυτότητα. Η ευμεγέθης εμπρόσθια μάσκα, η οποία από δω και στο εξής θα συναντάται σε όλα τα μοντέλα της φίρμας, αρχής γενομένης από τη Χ7. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά και οι άνθρωποι της φίρμας που ασχολήθηκαν ενεργά με το concept «η κάθετα τοποθετημένη μάσκα ταιριάζει με τις αναλογίες του εμπρός τμήματος, όσο και με το ένδοξο σχεδιαστικό παρελθόν της BMW. Οι αναφορές στις θρυλικές 328 και 3.0 CSi είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς». Στο πλαινό μέρος το Concept 4, είναι ένα classic coupe υπό την έννοια ότι το μακρύ μεταξόνιο, οι κοντοί πρόβολοι και το ρευστό πίσω τελείωμα της οροφής, είναι στοιχεία που συναντάμε και σε υπάρχουσες προτάσεις της φίρμας όπως για παράδειγμα η νέα Σειρά 8 Coupe. Στο πίσω μέρος βέβαια ξεχωρίζουν τα «εκκεντρικά» φωτιστικά σώματα και το έντονα μυώδες αμάξωμα.

bmw41

Παρότι περαιτέρω αναφορές σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη δεν έγιναν γνωστές, ούτε υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που να μας δίνουν μια πρώτη γεύση από τα ενδότερα του μοντέλου, θεωρείται σχεδόν σίγουρο, πως η έκδοση παραγωγής θα πάρει από τα ράφια του ομίλου τα γνωστά 4κύλινδρα και 6κύλινδρα μηχανικά σύνολα της υπάρχουσας γενιάς με τις όποιες «εκπλήξεις» να ακούν στο όνομα mild hybrid!

 

 

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!