Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
Αποκτήστε πελάτες με το CarHero
Γίνετε συνεργάτης της CarHero και αυξήστε την πελατεία σας. Πουλήστε με τους δικούς σας όρους, σαν να βρίσκεται ο πελάτης στην αντιπροσωπεία σας.

Πελάτες έτοιμοι να αγοράσουν

Τα αιτήματα για προσφορά που δέχεστε είναι από εγγεγραμμένους χρήστες που δεν αναζητούν απλά ένα καινούργιο αυτοκίνητο αλλά είναι έτοιμοι να το αγοράσουν. Οπότε, έχετε την ευκαιρία να πουλήσετε εύκολα, γρήγορα, χωρίς κόπο, με τους δικούς σας όρους.

Επενδύστε απολογιστικά και μόνο στην επίτευξη του αποτελέσματος

Ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική Η σχέση μας με τους συνεργαζόμενους Διανομείς στηρίζεται σε σταθερές βάσεις εμπιστοσύνης, σεβασμού και αμοιβαίου οφέλους.

Η τιμολογιακή μας πολιτική είναι απλή και ξεκάθαρη: Χρέωση μόνο με την επίτευξη του αποτελέσματος : όταν ο υποψήφιος πελάτης προχωρήσει στην παραγγελία !

Νέες πωλήσεις, που δεν περιμένατε

Τα αιτήματα για προσφορά που δέχεστε προέρχονται από εγγεγραμμένους χρήστες μας, προγενέστερα ποιοτικά επιβεβαιωμένους – από πλευράς μας - ως προς την πρόθεση αγοράς, που αναζητούν την πιο ελκυστική προσφορά.

Μετά την πρώτη επαφή, διατηρείστε την επικοινωνία με τον σοβαρά ενδιαφερόμενο, επενδύοντας σε μία διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης μαζί του και κερδίστε, τόσο από την πώληση του αυτοκινήτου όσο και από την πώληση αξεσουάρ και υπηρεσιών After Sales.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!