Πρώτη φορά στο CarHero;

Μάθετε πως λειτουργεί
CarHero + Shell = δώρο 20€ για εσάς!
CarHero + Shell = δώρο 20€ για εσάς!

CarHero + Shell = δώρο 20€ για εσάς!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και αν έχεις αγοράσει αυτοκίνητο μέσω του CarHero, τότε κερδίζεις 20€, χωρίς καμία δέσμευση!

Αίτηση Για Κουπόνι
Ποιότητα Επικοινωνίας
Ευκολία Επικοινωνίας
Τιμή
Αξιοπιστία
Συνολική Εικόνα
Γιατί επιλέξατε τον συγκεκριμένο έμπορο

Συχνές ερωτήσεις

 • Είναι πραγματικά δωρεάν; Υπάρχουν ψιλά γράμματα;

  Ναι, είναι πραγματικά δωρεάν! Δεν έχετε καμία υποχρέωση. Εσείς πρέπει απλώς να συμπληρώσετε την φόρμα και να μας πείτε την άποψη σας για την εμπειρία αγοράς και εμείς, αφού επιβεβαιώσουμε ότι πράγματι έχετε αγοράσει αυτοκίνητο μέσω του CarHero από συνεργαζόμενο διανομέα, θα σας στείλουμε το δώρο σας.

 • Όταν λέτε δωροκάρτα αξίας 20€, τι εννοείτε;

  Θα σας στείλουμε μια κάρτα Shell που θα είναι είναι «γεμισμένη» με 20€ και ισχύει για ένα χρόνο. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως μέσο πληρωμής για αγορές κάθε προϊόντος και υπηρεσίας που διατίθεται στο συνεργαζόμενο δίκτυο πρατηρίων Shell στην Ελλάδα. Δηλαδή μπορείτε να προμηθευτείτε καύσιμα, υπηρεσίες όπως πλύσιμο αλλά και να αγοράσετε είδη από το mini market του πρατηρίου. Περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα μπορείτε να βρείτε εδώ.

 • Καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Τι εννοείτε;

  Όταν υποβάλλατε το αίτημα στο CarHero, το κάνατε για ένα συγκεκριμένο καινούργιο αυτοκίνητο. Αν επισκεφτήκατε την έκθεση κάποιου διανομέα που βρήκατε μέσω του CarHero αλλά αντί να αγοράσετε το μοντέλο για το οποίο πήγατε αρχικά καταλήξατε να αγοράσετε άλλο μοντέλο ή κάποιο μεταχειρισμένο από τον ίδιο διανομέα, πάλι δικαιούστε το δώρο! Αρκεί να έχετε αγοράσει αυτοκίνητο από κάποιον διανομέα που επικοινωνήσατε μαζί του πρώτη φορά μέσω του CarHero.

 • Πότε ΔΕΝ δικαιούμαι το δώρο;

  Δικαιούστε το δώρο αν αγοράσατε αυτοκίνητο καινούργιο ή μεταχειρισμένο από διανομέα με τον οποίο ήρθατε σε επαφή πρώτη φορά μέσω του CarHero. Αν είχατε πάει σε έναν διανομέα Α και είχατε πάρει προσφορά πριν 2 μήνες και μετά κάνατε αίτημα στο CarHero και πήρατε προσφορές από άλλους διανομείς αλλά και από τον διανομέα Α και τελικά αποφασίσατε να αγοράσετε από αυτόν, δυστυχώς δεν δικαιούστε το δώρο γιατί η πρώτη σας επαφή δεν έγινε μέσω του CarHero.

  Αν δεν είστε σίγουροι αν είχατε ή δεν είχατε πάρει προσφορά από τον διανομέα που αγοράσατε το αυτοκίνητο πριν κάνετε αίτημα στο CarHero ή δεν θυμάστε πότε έγινε αυτό, μπορείτε πάντα να συμπληρώσετε τη φόρμα και να ελέγξουμε εμείς αν δικαιούστε το δώρο.

 • Συμπλήρωσα τη φόρμα. Πότε και πως θα παραλάβω την κάρτα βενζίνης;

  Μόλις συμπληρώσετε τη φόρμα, εμείς θα επιβεβαιώσουμε κατ’ αρχάς ότι όντως έχετε υποβάλλει αίτημα για προσφορές στο CarHero. Μετά θα επικοινωνήσουμε με τον διανομέα που μας είπατε και θα επιβεβαιώσουμε την αγορά του αυτοκινήτου. Μόλις τελειώσει η διαδικασία (2 – 3 ημέρες το πολύ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να μας δώσετε την διεύθυνση όπου θέλετε να σας στείλουμε με courier την κάρτα βενζίνης.

  Αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα (π.χ. δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε κάτι στην αγορά σας), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 • Μέχρι πότε ισχύει το δώρο;

  Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ορισμένη ημερομηνία που θα σταματήσει να ισχύει το δώρο. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, μπορείτε να έρθετε, να συμπληρώσετε την φόρμα και να κερδίσετε το δώρο.

  Πρόθεση μας είναι να προσθέσουμε ακόμα περισσότερα δώρα στο μέλλον για όσους επιλέγουν το CarHero και μοιράζονται την εμπειρία τους μαζί μας. Όμως, δεν είναι σίγουρο ότι αύριο θα ισχύει το συγκεκριμένο δώρο, μπορεί να έχει αντικατασταθεί από κάποιο άλλο ή να έχουν προστεθεί άλλα δώρα. Σε κάθε περίπτωση, εσείς μετά την αγορά του αυτοκινήτου σας θα πρέπει να έρθετε να συμπληρώσετε τη φόρμα για να κερδίσετε τα δώρα που ισχύουν την στιγμή της συμπλήρωσης της φόρμας.

Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ακόμα το CarHero.gr;

Ζητήστε προσφορές για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν να αγοράσετε από τον καναπέ σας!

Ξεκινήστε Τώρα!

Λυπούμαστε
αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας συνεργαζόμενος επίσημος έμπορος που να εξυπηρετεί την περιοχή σας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών, το CarHero δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τα αιτήματα σας αυτή την περίοδο. Θα επιστρέψουμε σύντομα, με ανανεωμένες δυνατότητες και ευκολίες για τους υποψήφιους αγοραστές!